لیست اختراعات اسماعیل صدرالدینی


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 4
تاریخ ثبت: 1392/07/20
خلاصه اختراع:

بيوراكتور مهندسي بافت ريه توانايي تامين مواد غذايي كافي و تحريك مكانيكي بافت ريه به منظور پشتيباني از بقاي و تمايز سلولي را داراست. تمركز اصلي ما در اين اختراع، توسعه بيوراكتوري است كه براي كشت بافت ريه مهندسي شده با استفاده از داربست دسلولار شده ريه مناسب باشد. تلاش هاي موجود در مهندسي بافت ريه به بافت هاي با اندازه كوچك محدود شده است كه اجازه رهايش مواد غذايي از طريق نفوذ را مي دهد. توسعه يك بيوراكتور توانمند براي انجام كشت سه بعدي بخش هاي بافت ريه در شرايط آزمايشگاهي in vitro ، يك گام مهم در توسعه باليني بافت ريه مهندسي شده است.

تاریخ ثبت: 1396/10/23
خلاصه اختراع:

كشت ميكروكرير يكي از انواع مدل هاي كشت سه بعدي است كه چگالي بالاي سلولي را فراهم مي كند. ميكروكريرها كره هايي معمولا به اندازه 60-300ميكرومتر هستند كه به دليل بالا بودن نسبت سطح به حجم شان، فضاي سطح و ارتباطات لازم را براي سلولها فراهم آورده و موجب گسترش و تكثير سلولي مي شوند به طوري كه مي توانند بخش زيادي از عيوب كشت دو بعدي را مرتفع سازند . به طور كلي ميكروكريرها از پليمرهاي طبيعي و سنتتيك ساخته مي شوند . يكي از انواع پليمر هاي طبيعي ؛ آگارز است كه به دليل داشتن مزايايي همچون زيست سازگاري استفاده مي شود اما داراي معايبي همچون عدم چسبندگي آن به سلول ( البته مزيت هم محسوب مي شود) و تجزيه ناپذيري نسبتا بالا است و از طرفي آلبومين نيز پروتئين پلاسمايي است كه نمي تواند به سلول و سطح ميكروسفر متصل شود . بنابر اين با توجه به اين نكته بر آن شديم تا ميكروكرير ( ميكروسفر) ها ي آگارزي ساخته و آنها را با پروتئين آلبومين اصلاح كرده و سطوح شان را تغيير دهيم. هر چند پروتين هايي همچون كلاژن و ژلاتين قبلا جهت پوشش دهي ميكروكريرها استفاده شده است كه چسبندگي خوبي را براي سلول فراهم ميكنند ولي معايبي نيز دارند. آلبومين ، پروتئيني با حداقل سميت و حداقل ايمني زايي و نيز ويژگي هاي مطلوبي است كه براي اولين بار در اين اختراع به كار گرفته شد. آلبومين مي تواند در نتيجه تيمار ملايم با اشعه ماوراء بنفش، چسبندگي سلول را بدون نياز به عوامل شلاته كننده ( پروتئازها) بر روي ميكروسفرهاي آگارز بوجود آورد. جهت بررسي از ميكروسكوپ الكتروني SEM و طيف سنجي مادون قرمز FTIR استفاده شد.

تاریخ اظهارنامه: 1392/06/25
تاریخ ثبت: 1392/12/25
خلاصه اختراع:

انگيزه ي اوليه مهندسي بافت ريه توسعه عملكرد بافت ريه مهندسي شده است كه از سلول هاي خود بيمار توليد شده و مي تواند در يك محيط باليني براي پيوند ريه استفاده شود. در اين اختراع، پيشروي اوليه به سمت توسعه عملكردي بافت ريه مهندسي شده با استفاده از يك مدل جانور جونده را نشان مي دهيم. با اين حال، انگيزه اصلي اين اختراع بدين گونه است كه ابزارهايي كه مي تواند سبب تسهيل مهندسي بافت ريه شود را توسعه دهيم و سپس از اين ابزارها جهت امكان پذيري مهندسي بافت ريه استفاده نماييم. به اين ترتيب، استراتژي اصلي توليد داربست هاي مناسب براي مهندسي بافت ريه با استفاده از فرآيند سلول زدايي ( دسلولار كردن)، با هدف طراحي و توسعه يك بيوراكتور است كه مي تواند براي مدت زمان طولاني براي كشت بافت ريه در آزمايشگاه استفاده شود. همچنين روش كاشت سلول ها بر روي داربست هاي ريه ( فرآيند سلول نشاني مجدد يا رسلولار كردن) و شناسايي شرايطي كه براي رشد بافت ريه مهندسي شده در آزمايشگاه مساعد است نيز مد نظر است.

تاریخ ثبت: 1400/11/20
خلاصه اختراع:

خلاصه اختراع: محلول فنلي استخراج RNA از ادرار جهت حصول RNA خالص بدون آلودگي با DNA به منظور استفاده مستقيم در RT PCR وRealtime PCR طراحي شده است . از آنجا كه ميزان سلول هاي ادرار پائين است و RNAكل موجود در ادرار ميزان بالايي نداردبنابراين ابداع روشي كه RNA ادرار را با كيفيت مطلوب وبازدهي بالا RNAاستخراج كند حائز اهميت است. در اين روش سعي برآن شده با اضافه كردن يك نمك جديد به عنوان نمك كائوتروپيك وتغيير غلظت ( 45% تا 70%)و PH( 2.8 تا 3.2) فنل اسيدي RNA, قابل ملاحظه خالص در فاز آبي جداسازي گردد. اين محلول حاوي نمك هاي كائوتروپيك مشتق از گوانيدين به منظور مهار ريبونوكئاز و نمك هاي نمك هاي آلي يا غير آلي به عنوان شلاتورميباشد.يك پلي الكل حلال فنل نيز به محلول اضافه گرديده است. به منظور حفظ PH در محدوده مورد نظر از يك اسيد وبافر متناسب آن استفاده شده است. RNA خالصي كه با اين روش حاصل ميشود جهت بررسي بيان ژن در تحقيقات قابل استفاده خواهد بود.

موارد یافت شده: 4